torstai 12. huhtikuuta 2012

'What doesn't kill you makes u stronger'

Morjestaa ! :) 
Kärpäset ovat vihdoin tulleet ulko-ovelle lämmittelemään. Aurinko paistaa. Tie on kuiva ja hiekka pöllyää. +10 astetta lämmintä. Kevät - se on täällä. Ja kesä, se ei ole enään kaukana !
Nyt olen vihdoin päässyt kunnolla kesäfiilikseen. Totta, lunta on vielä yli puoli metriä maassa, mutta tärkeintä on se, että aurinko paistaa vihdoin ihanasti ja tiet ovat kuivat, niin pääsee vihdoinkin juoksemaan:)


Tämä viikko ei ole ollut mitenkään erityinen. Treeniä, treeniä ja vielä treeniä ! Harkkojen lisäksi en yhtään mitään muuta sitten ole kerinnytkään tehdä, koska nyt luistelussa alkoi peruskuntokausi ja treenejä on noin kuusi kertaa viikossa:) mutta en valita, sillä rantakunto, täältä tullaan !

Ihanat kuivat tiet ! n___n
Vai onko sittenkään....
Tänään olin sitten toisen kerran tämän vuoden aikana juoksemassa ulkona ! Suosittelen todella, sillä se fiilis, minkä ulkona juoksiessa saa, on sanoinkuvaamaton ! :) juoksulenkin jälkeen pitkä rentouttava venyttely ja jo murheet kaikkosivat pitkäksi aikaa c:


Ja pakollinen kuva itsestäni ihkuilemassa ulkoilmassa.....

Pahoittelen kovin lyhyttä ja sääpainotteista postausta, mutta tylsä viikko, tylsä postaus, ei voi mitään :c 
Huomenna olisi tarkoitus mennä illalla leffaan, että jos siitä kirjoittelen sitten enemmän ! Mutta sitä odotellessa, tyydytään tähän nyt ~

ps. 500 kävijää on mennyt rikki jo vähän aikaa sitten, taas kiitos ja kumarrus kaikille stalkkereille c: lisää lukijoita & kommentteja kuitenkin kaipaisin, joten liittykää ihmeessä lukijaksi ja kommentoikaa postauksiani, kiitän !:D
psps. kuunnelkaa Kasper Vaikutuksen kappale Loppuun asti yhessä.
Ihanat sanat, ihana biisi, joka saa minut nykyään aina itkemään ;3 ja kiitos Lauralle tästäkin upeasta biisistä ! <3

Hyvää kesänodotusta jokaiselle ! c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti