lauantai 9. kesäkuuta 2012

'Rakastu räppäriin, ne vaan pelleilee'

Ensimmäinen kesälomaviikko on mennyt nopeasti! Suurin osa ajasta on tullut vietettyä jäähallilla reenaamassa itku kurkussa ja verenmaku suussa, koska jalkaan tuli joku rasitusvamma (?), se turposi ja pelkkä luistin paikallaan olevassa jalassakin sattui ja sattuikin niin maan perusteellisesti....silti pakko vetää täysillä viimeiseen päivään asti, sillä luistelu on jotain mikä pysyy aina ! <3 mutta miksi sen, mitä arvostaa, tajuaa vasta sitten kuin sen menettää....


Että tuollaista....vasemmalla siis Jemina, jonka järkkärillä kuvia otettiin viimeisellä jäällä. Nyt olisi sitten lomaa luistelusta, ensi syksynä taas!

Tiistaina chillailin Julian ja hänen ystävänsä Roosan kanssa Julialla. Sää oli alkuun ihan kiva ja menimmekin ostamaan purkit taivaallista Ben&Jerrys-jäätelöä ja kun pääsemme ulos kaupasta, iskee kaatosade...jäimme sitten jumiin kaupan katoksen alle ja puolen tunnin palelemisen jälkeen pikkuprinsessoina soitimme Julian isän hakemaan autolla meidät sieltä pois. Ja kuten varmaan arvaattekin, sade loppui sillä sekunnilla kun pääsimme Julian pihaan:) 
Onnistuin vielä myöhästymään paluumatkalla bussistakin, joten menimme sitten pysäkin viereiselle Pizzakebab-ravintolalle syömään pizzaa:) syötiin sitten viidessä minuutissa kolmisteen koko pizza ja kerkisin vielä bussiinkin!:) loppujen lopuksi mukava päivä, joskus uusiksi!

Sinne meni....

Keskiviikkona en tehnytkään mitään ihmeellistä, mutta torstaina chillailin sitten Lauraseni kanssa! Ihanaa kesäfiilistelyä ihanana päivänä ulkona:) jäätelöä, lämmin päivä, auringonpaistetta ja hyvää seuraa, mitä muuta voi toivoakkaan?
Perjantaina kolmen tunnin treenaamisen jälkeen kävin heittämässä pienen 30km pyörälenkin pikkuveljeni kanssa:) poljin Lauralle hakemaan sinne unohtuneet aurinkolasini ja chillailin syömässä Amppari-mehujäätä. Kyllä olen alas vajonnut, kun perjantai pikkuveljen seurassa....mutta mikäs siinä:D
Tänään olin Annikan kanssa piknikillä! Vähän viileä ilma ja vesisadetta, mutta se ei hyvää fiilistä haitannut;)! Mukana oli ES, Juissia, sitruunamuffineita, karusellikeksejä, lisää keksejä ja jäätelöä:D makoilimme sitten laiturilla syömässä herkkuja noin neljä tuntia ja kävimme vielä pyörillä heilumassa sielä sun täällä. Tällaista sen kesän pitääkin olla!

Ja ah, viimein sain Ellokselta kaksi kuukautta sitten tilaamani topin;) tässä vähän kuvaa:D


Laatu on taas loistava:)
Mutta eipä tässä muuta, taas juutuin koneelle datailemaan mutta eipä ulos enää tekisikään mieli mennä, sen verran viileni ja näyttää harmaalta....
Ja jos uutta postausta ei kuulu viimeistään maanantaina, se ilmestyy sitten Ranskanmatkan jälkeen (lähtö on tiistaina ja paluu viikon kuluttua tiistaina). Sitä odotellessa!;) 


http://www.youtube.com/watch?v=iyrh4mNoryQ

Vanhaa mutta toimii edelleen!

'Ne ei tykkää siit et sä diggaat meitsii,
ahaa, rakastu räppäriin!
Mä oon aito en feikki ku kuljen mun reittii
ahaa, rakastu räppäriin!'

<3

Kesäloman jatkoja;)

5 kommenttia:

  1. Vähä kiva postaus! :) Ja tuskin maltan oottaa sun Ranskan matkan postausta!

    VastaaPoista
  2. laurasesi♥ yks vaan soittaa sillee puhisten että 'oon nyt puolimatkassa polkemassa sinne, et saanko tulla käymää?:DD' /toi paita !<3

    VastaaPoista
  3. Kiitti Hanna:)! jajoo jos kamera vaan pysyis messissä koko matkan niin sais ehkä kuviakin tänne:D
    Ja niinpää kultaseni;) kdii:)!

    VastaaPoista
  4. Toi paita on ihana! ♥ Tykkään hirveesti jenkki- ja brittilipuista vaatteissa :D

    VastaaPoista