perjantai 13. heinäkuuta 2012

'Vapaudella ei oo hintaa, villi sielu tietää sen'

Hyvää 13. perjantaita !  ♥ 

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä....! Tai sitten kesä on hävöksissä, taivas iskee salamaa ja kadut tulvii. 

Mutta! Viime sunnuntaina siis pääsin ripille:) konfis oli oikein kiva, haikeissa tunnelmissa sitä mentiin, kun porukkaa näki viimeisen kerran....omat juhlani pidettiin todella kivassa kahvilassa ja mielestäni ne sujuivat hyvin ! Kavereina paikalla oli Julbero, Viivi, Emmi ja Ansku ! Kiitos teille:)! Nyt en jaarittele enempää vaan laitan kuvia !

Rippikuva! (c) Viivi

Rakas oot niin sulone ! ♥ Julberooo !

Pointtina rippiristit!
Riparikaveri Malla ♥

Rakas Viivitin ♥! thank u!
Lahjaksi sain läppärin, kaksi rippiristiä (kuva), pari muuta korua, paljon ruusuja, lahjakortteja (Stockalle, Kultajouseen ja Timanttisille), Guessin hajuveden (kiitos rakkaat ystävät♥!) ja sen sellasta:) ja mikä parasta, vanhemmat lupasivat minulle skopan ja kortin !! 
Kiitos juhlista ihan kaikille ihanille !

Tämän viikon olenkin sitten ollut töissä leirikeskuksessa leikittämässä lapsia:) työ on tooodella rentoa ja oikeastaan hyvin hauskaa ! Puolet ajasta on nimittäin vapaa-aikaa ja lapset ovat ihania ;) en valita!
Tänään oli jälleen hauska päivä töissä jonka jälkeen lähdin Olkkuun chillailemaan:) päivä oli tosi jees, koska Mallan kanssa meillä oli ehkä turhankin hauskaa jätkien katsoessa hieman huolissaan vieressä...päivä päättyi kotimtkaan kaatosateessa ! Ah se fiilis kun läpimärkänä poljet ukkosessa kotia kohti ja salamat valaisevat taivaan!

Huomenna jälleen töihin....sunnuntaina (luojan kiitos:D) on sentään vapaata, jolloin suunnitelmissa olisi mennä Julian kanssa elokuviin;)! Sitä odotellessa!

If you can dream it, you can do it! Eikö niin Julia?;)


Ihania kesäsäitä sinne teillekkin!♥

ja ps! tuhannen vierailukerran raja on jo reippaasti ylittynyt, kiitos älyttömästi jokaiselle vierailijalle !!

4 kommenttia: