keskiviikko 21. marraskuuta 2012

'Jos menet pois mitä minulle jää'

I miss summer ! Sooooo much!
Talvea ei näy, ei vieläkään....sateinen ja kurainen syksy ei koskaan ole ollut mieleeni kun tavi-ihmisenä olen aina odottanut unta ja pakkasta ja ulkojäitä! Ja jouluna pitää olla lunta, muuten en saa joulufiilistä!
Tässä syksyn harmauden aikana olen alkanut kaivata kesää. Vapautta, lämpöä, sitä, että sai vain mennä ja olla ja tulla ja valvoa kaikki valoisat yöt tehden mitä ikinä huvitti.
Ja ensi kesä - siltä odotan niin paljon, vaikka sitä ennen pitää tehdä valintoja ja menettää kaikki tuttu ja turvallinen ja aloittaa taas alusta ysin jälkeen. Murehdin nyt jo niin paljon luokkamme hajoamista että sydämeen sattuu!
Mutta ensi kesäksi on jo vaikka mitä suunnitelmia joita en malta odottaa:)! Luvassa olisi riparileiri isosena, ehkäpä kesätöitä ja jos on rahaa, ajattelin hypätä benji-hypyn:D ja skopalla sitten pärrätään koko kesä sinne minne tie vain vie!













 



 

Mutta toivon, että talvi tulisi pian!:) lunta odotellessa.....


Vähän joululauluja! Ihana kappale laulaa:)

ja ps. moni on varmaan huomannut, että olen viime aikoina laittanut aika paljon vanhoja kuvia uudestaan....pahoittelen!xd uusia kuvia tulee kun kamera on messissä:D.....

Motia ja jakselemisia kaikille ja sensellaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti