maanantai 5. maaliskuuta 2012

'Don't ever be a dreamer, dreams never come true'

Heipatirallaa :)

Tässä lauantain jälkeen en ole tehnyt mitään ihmeellistä, palannut vain perustylsään arkirytmiin ilman sen kummempia tapahtumia. Loman jälkeen maanantai oli kyllä kidutusta suoraan sanottuna, varsinkin kun koululiikunta sisälsi hiihtoa kaiken muun kivan lisäksi....kahdella oikean jalan suksella, joissa ei ole pitoa, puristavilla monoilla ja sauvoilla, joissa ei ole piikkejä hiihto sujuu kuin siivillä !:)
Sunnuntaina, viimeisenä lomapäivänä reenien välissä kävin takapihalla paistamassa nuotiolla tikkupullaa porukoiden kanssa :D mikäs siinä ollessa, kun hiihtolomalla oikein muuten en ulkona jaksanut/kerinnyt olemaan. Reissulta tarttui muutama kuva mukaan, osa niistä pääsee nyt päivänvaloon :D


Kerrankin koira suostui kameran eteen n___n



Maanantaista päällisin puolin alussa kerroinkin, mutta illasta sitten tuli vielä pahempi kuin koulupäivästä, kiitos kaverin joka taas sotkeutu muihin kuin omiin asioihinsa....iltapäivä meni sitten tapellen vanhempien kanssa ja päättyi mykkäkouluun. On se kiva kun kavereihinkin voi nykyään luottaa :)
Tänään en mene kouluun keskellä päivää olevan lääkärinkäynnin takia, mutta loppupäivä menee varmaankin koulukirjojen parissa kokeisiin lukiessa...että tällaista tälläkertaa !

Ja ai niin, koko viikonlopun olen ollut nenä kiinni kirjassa, koska Nälkäpeli koukuttaa sen verran, etten voi lopettaa lukemista :D muilla samanlaisia kokemuksia kirjojen parissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti