lauantai 3. maaliskuuta 2012

'Myös prinsessat itkevät'

Heipodei ! :)

Tässä on nyt ollut parin päivän tauko bloggaamisesta, koska tekemisien takia en ole kerinnyt ollenkaan koneelle - viimeksi torstaiaamuna. Sen jälkeen onkin sitten tapahtunut yhtä ja toista josta voisin nyt tässä kertoa.
Torstaiaamun postauksen jälkeen olin luistelureeneissä ja sieltä sitten painuin loppuillaksi kaverille. Leivoimme yhdessä 'upean' kääretortun (ulkonäkö voi pettää - kääretorttu oli todella hyvää !) ja kaveri kiharsi hiukseni ihanille korkkiruuvvikiharoille.
 Kääretortun kääriminen ei ihan tainnut olla meidän juttu ja sen huomaa.....
Loppuillasta kaveri sai loistoidean mennä tapaamaan kanssani yhtä meidän luokan mukavaa jätkää. Loppuillan siis hengailimme kyseisen jätkän kanssa kierrellen koulun läheisyydessä katuja rivitalojen välissä ja lopuksi päädyimme sitten tarhan puistoon juttelemaan. Ilta oli oikein mukava vaikka välillä tuntui olevan hieman perässähiihtäjäfiilis - kaverilla kyllä riitti juttua sen jätkän kanssa, ite enemmänkin kuuntelin hiljaa vieressä. Jutut liikkuivat koirista nykylasten huonoon kasvatukseen ja siihen aikaan, kun itse olimme vielä ala-astelaisia. Kävimmehän viemässä kyseisen jätkän koiraakin !:) kaksi ja puoli tuntia me sitten pihalla hengailimme. Ilta päättyi vähän ikävästi riitaan äidin kanssa, mutta se onneksi saatiin pian sovittua.
Perjantaina porukat lähtivät kylpylään ja ottivat myös minut mukaan, vaikka uimaan sitten en mennytkään. Muiden ollessa uimassa minä istuin pukukopeilla lukemassa Nälkäpelin toista osaa (suosittelen lukemaan sarjaa, ellet vielä ole lukenut !). Kun porukat ja kummisetä tulivat uimasta, söimme kylpylässä sijaitsevassa ravintolassa ihanan lounaan :)

Illemmalla kolme kaveriani tulivat meille yöksi ja kävimmekin Makuunista vuokraamassa huonon kauhuleffan (Frozen) ja vähän paremman komedian (Morsiusneidot) sekä hakemassa Citymarketista 'hieman' evästä leffailtaa varten ;) ilta sujui oikein mukavasti ja juttua riitti neljään asti yöllä :)
Tänään olin serkun kihlajaisissa, jotka olivat oikein ihanat ja lämpimät juhlat ja loppupäivän varmaan vietän dataillen ilman sen kummempia suunnitelmia. Hassua, että ylihuomenna joutuu jo takaisin kouluun - toinen lomaviikko olisi ollut oikein kiva !:)

Hyvää viikonloppua kaikille & nauttikaahan ihanan lämpimistä viimeisistä talvipäivistä !

4 kommenttia:

  1. Tyksin&hauskaa todellaki oli.. tiesitkö muuten että mähän voisin perustaa ratsastusblogin ;O

    VastaaPoista
  2. Mm-m:) no mutta perusta ihmeessä !:)ja sullahan niitä kuviaki riittäs blogiin asti ^^

    VastaaPoista
  3. Toi kääretorttu näyttää just siltä et se on hyvää + sen tekijöillä on ollu kivaa :D

    VastaaPoista