maanantai 12. maaliskuuta 2012

'Elämä on puoliks typerii unelmii, puoliks harmaata vastuuta, tilastolukemii'

Hei taas pitkästä aikaa!:)
Nyt menikin hetki ennen seuraavaa postausta, sillä kaikkien kiireiden takia en ole oikein kerinnyt bloggaamaan...enpä toisaalta ole mitään ihmeellistä viikon aikana tehnytkään mutta voisinhan minä jotain kertoa c:
Keskiviikkona oli äidinkielen kokeet. Päivä oli aivan tavallinen keskiviikko : koulusta äkkiä kotiin ja siitä suoraa reeneihin. Siinäpä se päivä sitten suurimmaksi osaksi menikin.
Torstaina oli koulun liikuntapäivä ja olin laskettelemassa yhdeksästä neljään. Päivä oli oikein mukava vaikka hieman tulikin keräiltyä. Mutta niitä laskettelutemppuja joita jotkut koulumme jätkät sielä hyppyreistä hyppivät ei muuta voinut kuin ihailla - olisi mahtavaa joskus edes kokeilla sellaista ! :D päivän jälkeen olin ihan poikki, mutta silti oli raahauduttava vielä pianotunnille. Ruotsinkirjatkin huutelivat luokseen lukemaan kokeisiin, mutta väsymys vei voiton enkä sitten avannutkaan kirjoja.
Perjantaina oli ruotsinkokeet. Voitte vain arvata, miten koe meni, koska muutenkaan en ole kielissä hyvä - päinvastoin - ja kirjoja ei tullut avattuakaan. Koenumeroa sitten vain odottelen tässä, toivottavasti ainakin läpi pääsin ! Koulun jälkeen olin taas reeneistä ja sieltä meninkin suoraa kaverille loppuillaksi c:
Lauantaina lähdimme kaveriporukan kanssa laskettelemaan. Olimme yhdeksältä perillä ja lähdimme seitsemältä - vähän väsytti, vaikka monta ruokataukoa satuimmekin kahvilassa sielä pitämään:D kun vihdoin pääsin kotiin, en jaksanut enää tehdä mitään vaan menin suoraa nukkumaan. Sunnuntaina löhöilin ja luin historiankokeisiin.
Tänään sitten olisi ne historiankokeet ja lisäksi reeneissä kaksi jäätä (laskeskelin, että minulla menee tänään reeneissä miltei neljä tuntia !), väsyttää jo valmiiksi c: 

Mutta eipä tässä nyt ihmeempiä ollut, postauksesta tuli nyt vähän tylsä, pahoittelen ! c:
Kuva on viimevuoden laskettelureissulta Vuokatista, parempaa en nyt tähän hätään löytänyt, yhtään kuvaa ei tältä viikolta kamerassa ollut, missä lie hukassa taas vaihteeksi :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti