lauantai 31. maaliskuuta 2012

'Hetken sain elää unelmaa, hetken sain leikkiä prinsessaa'

Morjestaa :)
Taas on viikko mennyt älyttömän nopeasti ! Ja taas olen ollut vain reeneissä, reeneissä ja reeneissä...tiistaina oli luistelun kevätnäytöksen kenraali, joten jäähallilla meni sitten 4 tuntia !:)
Keskiviikko oli ihana prinsessapäivä ! <3 koulumme kasiluokkalaiset pääsivät koulun kanssa teatteriin katsomaan erästä (huonoa) näytelmää. Näytelmän jälkeen sai jäädä kaupungille ja kuten odotettavissa oli, poikkeuksetta kaikki jäivät:) muutaman kaverini kanssa sitten kiertelimme kauppoja (etsin vanhemmilleni syntymäpäivälahjoja:D) ja loppujen lopuksi jäimme tunniksi sovittelemaan rippijuhlamekkoja. Voi sitä prinsessafiilistä kaiken sen tyllin keskellä ja sitä ihanaa tunnetta kun kerrankin pitää itseään kauniina upeassa mekossa ! c: suosittelen kaikkia kokeilemaan mekkojen sovittelua vaikkei mekkoa juuri sillä hetkellä tarvisikaan c: löysin sitten eräästä kaupasta aivan taivaallisen mekon, joka perjantaina sitten piti mennä ostamaan mutta viimeinenkin pieni koko oli myyty kyseisestä mallista...harmittaa niin vietävästi vieläkin ! 
Mutta vielä keskiviikosta. Mekkojen sovittelun jälkeen menimme chillailemaan yhteen ihanaan kahvilaan nimeltä La Famille ja tässä muutama kuva sieltä :)

Lautasliinalla on sitten puoliksi syöty suklaatikkari:D

Tänään sitten chillailin seitsemän tuntia jäähallilla, ensin näytöksen kenraaleissa ja sen jälkeen itse kevätnäytöksessä c: kuvia ei sieltä oikein tarttunut mukaan, koska koko ajan oli joka paikkaan kiire, laittamaan luistimia, ottamaan pois, vaihtamaan asua, jäälle, takaisin....yksi kuva (minusta:D) kuitenkin löytyi, eikä sekään ollut julkaisukelpoinen ilman sensurointia....näytösasut oli aika hehkeet eikö !
Ja tosiaa näytöksessä oltiin baby borneja....
Huomenna olisi sitten riparitapaaminen....eli kirkkoon heti aamusta, mikäs siinä ! 
Ja kohta onkin jo (onneksi) pääsiäisloma, enää neljä koulupäivää ja sitten kaksi päivää lomaa, ihanaa ! c:
Hyvää pääsiäistä kaikille ! Loppuun vielä auringonnousu keskiviikkoaamulta ja ihana teinipeilailukuvani c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti